Mogelijkheden

be-ed is de beletteraar in de omgeving Groene Hart en Gouda. Ed woont zelf in het Groene Hart, een dorpje naast Gouda genaamd Zevenhuizen. Bij Ed kunt u terecht voor het bestickeren van uw bedrijfsauto, vrachtwagen en bedrijfspand. Daarnaast kunt u bij Ed terecht voor commerciële reclame-uitingen op verschillende borden en panelen.

Autobelettering & Bestickering

be-ed kan bedrijfsauto’s, personenauto’s, aanhangers en vrachtwagens zowel bestickeren als beletteren. We kunnen aan de slag gaan met bestaande ontwerpen, maar we kunnen ook een persoonlijke ontwerp voor u maken.

Borden & Panelen

Reclameborden voor langs het sportveld of op een beurs, een logo op de gevel van uw winkel, een naambordje naast de deur; bij be-ed kan het allemaal!

Stickers op maat

Bij be-ed kunt u ook terecht voor stickers. U kunt een logo aanleveren dat op de sticker moet verschijnen of wij maken een persoonlijk ontwerp voor u. De stickers zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en kunnen dus zowel binnen als buiten aangebracht worden.

(Glas)etsfolie

Deze zelfklevende vinyls worden gebruikt voor binnen en buiten applicaties. Dit is ideaal voor decoraties, privacy en lichtdoorlatende afscheidingen op glas. Perfect voor kantoren, winkelramen, banken, vergaderruimtes, restaurants, bars etc.

waarom kiezen voor be-ed?

✓ Professioneel resultaat

✓ Snelle reactie

✓ Scherpe prijs

✓ Betrouwbaar

✓ Maatwerk

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search